[Calculatie] Even voorstellen Robert den Hollander

Kan je iets vertellen over wat voor werk je doet?
Ik werk als calculator/projectleider bij Piguillet en Zonen BV te Bergschenhoek. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in o.a. het reinigen van luchtbehandeling- en koelinstallaties in de offshore, utiliteit en woningbouw. Met 28 mannen en vrouwen proberen wij onze klanten snel en vakkundig van dienst te zijn bij calamiteiten (brand/water/roetschade), klimaatproblemen of periodiek onderhoud. Wij werken voornamelijk voor landelijke en lokale installateurs, maar ook voor particulieren en diverse (gezondheids)instellingen. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opnemen van werk en vervolgens het opstellen van een scherpe en complete offerte. Ik neem de meeste werken vooraf op, dus kom ik op heel veel plekken waar normaal gesproken de deuren gesloten blijven. Diverse koninklijke en overheidspanden, gevangenissen, fabrieken, militaire objecten, vliegvelden etc. Kortom, zeer afwisselend werk! In oktober dit jaar vier ik mijn 20-jarig jubileum, wat aangeeft dat ik nog steeds plezier en uitdaging heb in mijn werk.

Wanneer ben je voor het eerst met CRM in aanraking gekomen en hoe was die ervaring?
Mijn eerste CRM-ervaring was in 2003 en met het pakket Iconnect van IC2. Dit was een doordacht systeem met veel mogelijkheden, maar met een “bijzondere” manier van werken. Het deed dan ook veel denken aan MS-DOS met een modern sausje erover. Het systeem was toen zijn tijd ver vooruit, maar door de bijzondere bediening en het ontbreken van diverse nieuwe features inmiddels ingehaald. Al met al heb ik hier jaren goed mee gewerkt. En toen kwam in 2015 Perfectview in beeld…

Wat de grootste uitdaging op dit moment in je werk? (CRM of niet)
Op dit moment is de grootste uitdaging alle klanten op tijd te kunnen bedienen. Door het grote tekort aan technisch personeel worden wij als verlengstuk van een installateur gezien. Door de toenemende groei moet ik in hele korte tijd veel informatie vergaren en vertalen naar een duidelijke offerte. Dan is het fijn dat veel werkzaamheden geautomatiseerd kunnen worden. Wij werken veelal in hokjes (calculatie, verkoop, planning, uitvoering & facturatie) wat overigens fantastisch werkt met Perfectview. Echter blijf ik altijd op zoek naar nog betere documentenstromen, nog mooiere sjablonen en nog meer functies binnen Perfectview. Ik heb, vanaf 2015, Perfectview compleet ingericht voor onze organisatie en het blijft me verbazen dat er nog vele “nieuwe” functies zijn om te ontdekken.

Hoe ziet jouw ultieme droombaan er uit en waarom?
Ik haal mijn voldoening uit de positieve terugkoppelingen die ik krijg van klanten. Het is leuk om te horen dat jouw idee of inbreng een probleem (mede) heeft opgelost. Het is hard werken, maar thuis komen met een voldaan gevoel maakt mijn werk bijzonder. Daarnaast vervul ik mijn functie als papa ook met veel liefde!

5 likes

Welkom bij de CRM commity Robert. Leuk om te horen dat CRM nog steeds een ontdekkingstocht is voor je mbt nieuwe functies die de organisatie en jullie werkprocessen een toegevoegde waarde bieden.

1 like

Welkom Robert,
Goed te lezen wat je doet. Volgens mij kan je met je CRM kennis veel toevoegen aan deze community.

Hoor het graag als je specifieke API vragen hebt.

Groet

Herbert

2 likes