E-mail adres voor facturen toevoegen

sales
relatiebeheer
ideeënbus-pv

#1

Kan iemand mij vertellen waar ik een email adres bij een klant toevoeg waar de facturen naartoe worden gestuurd? Ik zie dat ik wel contactpersonen kan toevoegen maar ik zie dus niet hoe en waar ik aan kan geven waar de factuur naartoe moet worden gestuurd?


#2

Hallo @Daphne,

In eerste instantie wordt de factuur gestuurd naar het e-mailadres van het contact persoon dat je hebt geselecteerd.

Is dit voldoende of begrijp ik je vraag niet goed?

Hartelijke groet,

Herbert


#3

Hoi Daphne,
Wij maken een nieuwe contactpersoon aan met Voornaam, Achternaam en het woord factuur erachter.
Dan activiteit koppelen aan de “normale contactpersoon”


#4

Ik denk dat de vraag van @Daphne wat verder gaat.
Je kunt een factuur sturen naar een particulier of naar een organisatie.

  • Als je een factuur naar een particulier stuurt zal in de meeste gevallen het privé mailadres ook het factuur mailadres zijn. Toch zou het mooi zijn als je ook hier de mogelijkheid zou hebben om een afwijkend factuur mailadres te kunnen invoeren. Dit adres zou dan automatisch moeten worden gekozen als er een factuur wordt gestuurd.

  • Als de factuur gaat naar een organisatie (al dan niet via een contactpersoon) zal de factuur gaan naar het factuuradres van de organisatie, mits opgenomen in je factuursjabloon. Als aan dit adresblok een factuur mailadres wordt toegevoegd en PerfectView ervoor zorgt dat dit mailadres wordt gekozen voor verzending van de facturen, is volgens mij Daphnes haar probleem opgelost.

Feitelijk dus 2 functionele wensen.


#5

Hoi Daphne,

Ben je eruit gekomen met de reacties van de heren? (@ton/@Herbert.Denk/@drendabel bedankt!)

Ik denk dat jij graag een veld zou hebben in de klantkaart waarop je een algemeen facturatie e-mailadres zou willen invullen, dit is er helaas nog niet. Je kunt wel zoals @drendabel al zei een contactpersoon opvoeren voor de financiële administratie. En dan vervolgens de factuur koppelen aan deze persoon om ervoor te zorgend dat deze naar het juiste e-mailadres gaat.

Er staat overigens wel een wens open om een financieel e-mailadres veld toe te voegen aan de relatiekaart, zal ik jouw naam hieraan toevoegen?


#6

Hi Sabrina, Ton, Dredabel en Herbert,

Ik hoopte inderdaad stiekem dat er ergens een schermpje verstopt zat ergens waar ik een algemeen facturatie e-mailadres in zou kunnen vullen. Helaas is dat er op dit moment nog niet, maar heel graag voeg ik mijn naam toe aan de wens om een financieel e-mailadres veld toe te voegen aan de relatiekaart.

Heel erg bedankt voor de gegeven reacties! :slightly_smiling_face:! Heel erg fijn om lid te zijn van deze Community!


#7

Hoi Daphne,

Graag gedaan en erg fijn om te horen dat het je hier bevalt! Jouw naam staat bij gekoppeld aan deze wens :slight_smile: