Foto bij contactpersoon


#1

Als gespecialiseerd IT-bedrijf voortdurend op (o.a.) LinkedIn op zoek naar mogelijk nieuwe collega’s, waarschijnlijk herkenbaar voor velen :slight_smile:
Benaderde personen leg ik vast in perfectView, incl allerhande data, LinkedIn URL, 'n reminder etc. Werkt allemaal prima.

Ik vind het daarnaast handig om de LinkedIn profielfoto vast te leggen. Door 1 klik op het profiel-foto-icon toont perfectView een aantal suggesties.

Profielfoto

Mijn vraag is: welke bron(nen) gebruikt PerfectView voor de getoonde suggesties? Is LinkedIn daar 1 van?

Toch best vaak merk ik dat de LinkedIn profielfoto die ik wil opslaan er niet bijzit, ook niet als ik de zoekcriteria verder aanscherp (bijv. door bedrijfsnaam erbij te plaatsen). In die gevallen is het uiteraard mogelijk om de profielfoto van LinkedIn lokaal op te slaan en vervolgens in PerfectView te importeren, maar dat is toch een stuk meer werk.


#2

Hoi Charles,

Bij het toevoegen van een foto doen wij een google search met een parameter waardoor we alleen foto’s laten zien. Het kan wellicht liggen aan de instellingen van iemands LinkedIn profiel of je de foto wel of niet krijgt te zien?