Heb je een specifieke case? Leg hem voor bij andere community-leden

Loop je met je met iets rond en kan je wel even een goede sparring-partner gebruiken? Ik wil je graag voorstellen aan een aantal van onze meeste actieve leden. Zij hebben allemaal ervaring op verschillende gebieden. (Wil je iemand zijn mening weten, maak dan gebruik van een @mention).

@Herbert.Denk is al vanaf het allereerste begin aangesloten. Herbert is een echte netwerker en staat altijd klaar om je feedback te geven op verschillende vlakken, met name over PerfectView en API integratie.

@mieke is sinds een jaar lid van de community. Mieke haar enthousiasme voor klantloyaliteit en klantbehoud is aanstekelijk. Spreek haar eens aan voor tips over dit onderwerp.

@Eddy is sinds augustus 2018 aangesloten en als echte salesman gaat hij graag het gesprek met je aan over alles sales gerelateerd. Voor advies over cold-calling moet je bij Eddy zijn.

@katja is ook één van onze early adopters. Ben je bezig met een CRM implementatie? Dan zit je bij haar aan het juiste adres. Ook heeft zij ervaring met verschillende CRM systemen.

@Kegcoach is pas sinds een paar maanden aangesloten maar heeft zijn weg al direct gevonden. Hij is bedrijfscoach en kan je van alles vertellen over de klantpiramide van Jay Curry.

@riessen.van.maarten is sinds januari 2018 lid van de community. Maarten is al sinds zijn jeugd bekend met CRM en denkt graag strategisch met je mee.

@Bob is sinds april 2018 bij de community aangesloten en is een marketeer in hart en nieren. Bob kan je helpen met al je vragen rondom marketing automation.

@ton is ook sinds het begin aangesloten bij de community. Ton heeft jarenlange ervaring met verschillende PerfectView systemen. Vergeet hem dus niet te vragen voor advies.

image

5 likes