Idee? Slepen mogelijk maken bij verkoopkansen/verkoopfacturen

Hallo allemaal.
Mijn collega’s en ik zouden het heel prettig vinden als er “gesleept” kan worden met regels in de verkoopkansen en de verkoopfacturen ipv het regel voor regel moeten verplaatsen van elke regel - klinkt dubbel maar als er een artikel onder aan staat toegevoegd dat eigenlijk in het begin van de kans/factuur hoort ben je dus een aardig tijdje bezig om dit artikel regel voor regel naar boven te sturen :wink:

Wellicht zijn er ook anderen die hier ontzettend blij van zouden worden?

Karin H - boekhoudster, back-office (rechterhand van een van de verkopers), marketing en houten vloer specialist bij MoreFloors Vloeren in Breda

1 like

Dag Karin,

Dat is zeker mooi als dat beschikbaar zou zijn.
Ik zou niet zozeer willen slepen van regels. Voor mij mag het ook zo zijn, dat ik op een cursor kan
klikken of de regel omlaag of omhoog moet.

Kan iemand van PV ons vertellen of dit uberhaupt op de wish list staat?

Beste Daniel

Wat jij wilt, is standaard aanwezig. Voor ons is dat niet voldoende - omdat we de verkoopfactuur ook voor andere zaken gebruiken (via dupliceren veranderen wij het in bestel- en legopdrachten :wink: dus zitten we met smacht te wachten op de sleepmogelijkheid

@KarinH, goeie tip, dankjewel daarvoor.

Ik heb je wens doorgezet naar ontwikkeling. Mocht deze wens prio krijgen dan laten we je dat weten. Daarbij moet ik wel zeggen dat de roadmap voor ontwikkeling voor de komende maanden al vast staat.

Dat slepen geldt mi. niet alleen voor de verkoopregels. Ook het aanpassen van bijv. een weergave of werkplek is echt niet meer van deze tijd.

@KarinH, @daniel en @Vincent even een kleine update over dit onderwerp. Dit punt staat op de roadmap voor ontwikkeling. We beogen dit begin volgend jaar te kunnen releasen.

1 like

Onze dank zal heeeeeeel groot zijn!

Wat een gemak!!! De sleepoptie is gelanceerd!!

1 like