Idee? 'Zoek een relatie' uitbreiden met Relatiecode

Relaties zijn via het zoekveld bovenaan het scherm te vinden op (delen van) de NAW-gegevens. Ik zie dat recentelijk de Relatiecode is toegevoegd aan het relatietype dat naast de afbeelding staat.

Ik zou het handig vinden als ook op deze Relatiecode kan worden gezocht middels het zoekveld bovenin. In onze implementatie zit een zekere logica in de Relatiecode, en het zou daarmee handig zijn om snel een aantal gerelateerde relaties te vinden.

Anderen die het ook een zinvolle uitbreiding vinden?

PVzoekenOpRelatiecode

1 like

Beste Charles,

Prima vraag natuurlijk, maar je kunt nu ook al zoeken op relatiecode.
Als je de relatiecode toevoegt aan een weergave en vervolgens gebruikmaakt van het zoekdialoogje boven aan de weergave, vind je snel een relatie op relatiecode. Overigens kun je met het zoekdialoog boven de weergave snel zoeken op elk item wat in de weergave is opgenomen.
Succes ermee!
Ton

5 likes

Dank voor de tip Ton :+1:

Zeker voor. Wij voegen nu steeds de relatiecode toe in de interne naam zodat we er snel op kunnen zoeken. Misschien ook een optie voor jullie.

Silke

2 likes

idd goed idee om snel te kunnen zoeken op relatiecode, Silke.
Maar het (ook) opvoeren van de relatiecode in de interne naam, wat toch extra werk is, kan hopelijk worden voorkomen als Perfect View het ā€˜ideeā€™ tijdig oppakt :slight_smile:

1 like