Outsource IT 2019 - Digitale transformatie en samenwerken (gratis)


8 redenen waarom je dit niet mag missen

  • Outsource IT is hét kennisplatform van en voor mensen die met IT te maken hebben;
  • Je moet up-to-date blijven, maar zelf alle ontwikkelingen binnen IT bijhouden is bijna onmogelijk;
  • Kennis krijg je pragmatisch aangereikt op Outsource IT, zodat je er direct mee aan de slag kunt;
  • Je ontmoet experts die je daarbij kunnen helpen en ‘collega’s’ van andere bedrijven waarmee je ervaringen kunt delen;
  • Van inspiratie over het snel bewegende vakgebied IT kun je nooit genoeg krijgen;
  • Op Outsource IT geen ronkende ver-weg-verhalen over Amazon, Uber of Apple, maar interessante sprekers die ervaringen en tips uit de praktijk op luchtige wijze en met vaart delen;
  • Er is veel ruimte voor interactie met en vanuit de zaal. Je hoeft niet alleen achterover te leunen, maar kunt actief meedoen met de gesprekken op het podium;
  • Er mag gelachen worden – graag zelfs! Met dagvoorzitter Joep Stassen, corporate comedian van professie, komt dat wel goed.

Wat is Outsource IT?

Outsource IT is hét kennisevenement en -platform in Nederland over IT en de ontwikkelingen in dit vakgebied. De IT-wereld verandert ontzettend snel. Zie het maar eens bij te houden als middelgrote organisatie. Bijna niet te doen. En toch moet je mee. Afwachten is geen optie. Digitaal up-to-date blijven is een must voor je business. Maar hoe zorg je daarvoor?

Op het evenement Outsource IT doe je de nodige kennis en inspiratie op. Geen vage verhalen, maar handvatten die je meteen kunt vastpakken. Lekker concreet en pragmatisch. Zodat jij er, samen met partners, de volgende dag al mee aan de slag kunt.

Voor wie is Outsource IT?

IT is voor ons allemaal onmisbaar. Ze vormt het fundament waarop bedrijven hun business runnen. Outsource IT is er voor al die mensen binnen middelgrote organisaties die veel met IT te maken hebben. Of je nu eindgebruiker, techneut, manager of directielid bent: dit is hét vakevenement waar je bij moet zijn om je kennis op te vijzelen, om geïnspireerd te worden en om mensen met soortgelijke functies bij andere bedrijven te ontmoeten.

1 like

Mooi event @Daniek , helaas ben ik al helemaal vol die dag.