[Stressreductie specialist] Even voorstellen Jeroen Stoffels

Kan je iets vertellen over wat voor werk je doet?
Ik ben een trainer in stressreductie technieken. Heel specifiek gericht op mensen die vóór of in een groep zich presenteren. Je moet dan denken aan een manager die de vergadering voor zit aa zijn team, de CEO die het hele bedrijf toespreekt, maar het kan ook iemand zijn die zich wil ontwikkelen in een goede "presence’ voor een sollicitatiegesprek. Allemaal momenten dat negatieve stress je in de weg kan zitten. Ik pas wetenschappelijke basis toe in mijn training hoe je in drie minuten de stress de baas bent. Daarbij maak ik gebruik van bekroonde bio-feedback apparatuur om de stress te meten en zichtbaar te maken.

Wanneer ben je voor het eerst met CRM in aanraking gekomen en hoe was die ervaring?
In mijn werk bij ABN AMRO bijna 20 jaar geleden. Daar wil je inzicht hebben in je klanten en vandaar uit vastleggen en verkopen. Ik mocht daar bij de introductie van een nieuw systeem, Siebel in 2013 op mijn afdeling, een van de karttrekkers zijn.
En toen ik 2015 zelf ondernemer werd ook een keuze maken van hoe ga ik dit doen.

Wat de grootste uitdaging op dit moment in je werk?
Focus blijven houden. Een ding te gelijk. Met de gedachte doe ik de goede dingen goed. En draagt dit bij aan mijn doel. Is het antwoord nee. Dan stop ik er mee.

Hoe ziet jouw ultieme droombaan er uit en waarom?
Droombaan, lastig om zo maar even te beantwoorden. Elementen die er in moeten zitten is dat ik in lead ben, vrijheid heb maar zeker ook samen met anderen aan iets kan werken. Ik wil niet in mijn eentje blijven. Blijven ontwikkelen en innoveren. Het is dus meer hoe ik wil werken dan specifiek een droombaan. Als mijn creatieve geest maar ingezet mag worden.

3 likes

Leuk om te lezen @jeroen :+1:

1 like

Leuk Jeroen bedankt!

In 3 minuten?! Hoe doe je dat dan? Of geef je dan teveel van je methode weg :stuck_out_tongue:

1 like

Ja das interessant. Hoe leer je autorijden? Door het te doen, met behulp van een trainer/instructeur en die heb je gelukkig maar een tijdje nodig. En als je eenmaal je rijbewijs hebt is de hele wereld bereikbaar.

En daarna begint het pas en is het meestal ook niet meer moeilijk.

Het zijn tien verschillende technieken die je je leven alleen maar mooier maken. Is niet zo maar uit te leggen. Wel heel praktisch toepasbaar en altijd beschikbaar.

Herkenbaar! Dit zei ik ook altijd aan het einde van een training :wink: Dit geldt inderdaad eigenlijk voor veel dingen in het leven!

Ik heb op jouw site gekeken en ik ga maar eens aan de slag met de ademhalingsoefening denk ik waarbij je eerst focust op je hart, ik ben benieuwd :ok_hand: