Support tip: Controleer regelmatig wie er toegang tot PerfectView heeft

Stel, door omstandigheden is de door jullie aangeschafte PerfectView-database al een tijd niet gebruikt. Jullie willen in ieder geval weer graag actief met PerfectView aan de slag. Maar jammer genoeg zijn alle gebruikers met een PerfectView-licentie niet meer in dienst bij jullie organisatie. Kortom: jullie hebben wel een PerfectView-database, maar deze is voor niemand toegankelijk.

Verificatie gegevens
In zo’n geval heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met onze support-afdeling. Zij kunnen jullie verzoek om weer toegang te krijgen tot jullie PerfectView-database intern doorzetten. Maar ter verificatie willen zij dan wel graag de volgende informatie van jullie ontvangen:

  1. Een KvK-uittreksel van jullie organisatie;
  2. Een kopie van het identificatiebewijs van de bevoegde persoon die vermeldt staat op jullie uittreksel voor de KvK;
  3. De handtekening van diezelfde persoon, zoals deze vermeldt staat op jullie uittreksel voor de KvK.

Als onze afdeling support deze gegevens ontvangen heeft, kunnen zij jullie verzoek om toegang tot PerfectView te krijgen intern doorzetten. Zo snel als mogelijk wordt dit verzoek dan door een bevoegde collega behandeld. Het is namelijk ook in ons belang dat onze gebruikers zo snel mogelijk toegang krijgen tot ons CRM-pakket.

Directe toegang tot PerfectView
Maar kan het voorkomen dat een gebruiker het liefst per direct weer toegang tot een PerfectView-database heeft. Echter, zijn wij vanwege veiligheid aan een bepaalde procedure gebonden. Hierdoor is het in gevallen als deze nooit mogelijk om iemand weer per direct toegang te geven tot een PerfectView-database.

Tips
Om dit te voorkomen, kunnen er op de werkvloer duidelijke afspraken hierover gemaakt worden. En wellicht zijn de volgende tips dan wel nuttig:

  • Controleer regelmatig welke collega’s er in het bezit zijn van PerfectView-account. Dat kan je doen door deze stappen te volgen: ga naar ‘Instellingen’> ‘Applicatie instellingen’> ‘Autorisatie’> ‘Gebruikers’. Hier vind je het overzicht met actieve PerfectView-gebruikers. De gebruikers die een sleutel voor hun naam hebben staan, zijn in het bezit van een PerfectView-licentie;
  • Gaat een collega die een PerfectView-licentie heeft uit dienst? Zorg er dan voor dat zijn/ haar account (en de hieraan gekoppelde gegevens) over wordt genomen door een andere collega.

Op deze manieren zorg je ervoor dat jullie altijd toegang hebben tot jullie PerfectView-database.

2 likes