Support tip van de week: Categoriseer je e-mailteksten

Stel: je bent lekker actief bezig geweest binnen PerfectView, en hebt een aantal e-mailteksten aangemaakt. Er is alleen één probleem. Jij wilt namelijk graag een duidelijk overzicht van je e-mailteksten. En dat heb je momenteel jammer genoeg nog niet. Maar gelukkig kan je daar wel zelf voor zorgen, door onderstaande uitleg voor het categoriseren van jouw e-mailteksten te volgen.

Categoriseren e-mailteksten
Je kunt je e-mailteksten categoriseren door deze stappen te volgen: ga naar ‘Instellingen’ (het tandwiel-icoon rechts op de pagina)> ‘Applicatie instellingen’> ‘E-mail’> ‘Teksten’. Dan kom je bij het overzicht van de door jou aangemaakte e-mailteksten terecht, op de pagina ‘E-mail teksten’.

Vervolgens zie je op deze pagina verschillende e-mailteksten staan. Klik op het potlood-icoon voor de naam van deze e-mailtekst, om de naam van de e-mailtekst te wijzigen.

Ga naar de stap ‘Onderwerp’> vul bij ‘Naam’ eerst de naam van de tekst-categorie in (bijvoorbeeld ‘Boeken’)> gebruik vervolgens een \ > klik daarna enkele keren op ‘Volgende’ en daarna op ‘Opslaan’. Doe hetzelfde bij de e-mailteksten die ook onder deze categorie vallen.
Screenshot e-mailteksten (4)

Wanneer je, bijvoorbeeld bij het versturen van een e-mail, op ‘Standaard tekst toevoegen’ klikt, dan krijg je dit te zien:
Screenshot e-mailteksten (3)

Zoals je ziet maakt het categoriseren van je e-mailteksten het overzicht hiervan een stuk overzichtelijker.

4 likes

Is dit in bulk te wijzigen?

Beste Yvette,
helaas is dat niet mogelijk.