Support tip van de week: Hoe blijf ik op de hoogte van nieuws over updates en nieuwe functionaliteiten?

Hoe communiceren wij updates en nieuwe functionaliteiten naar onze klanten? Simpel! Dat doen wij namelijk via de Newsfeed in PerfectView. Op onderstaande afbeelding is de Newsfeed te zien:

Het getal (in het rood) dat bij de Newsfeed wordt weergegeven, geeft aan hoeveel berichten nog niet gelezen zijn. Wanneer de Newsfeed één of meerdere ongelezen berichten bevat, wordt deze direct geopend wanneer je inlogt in PerfectView. Wanneer je deze afsluit, verdwijnt de Newsfeed weer uit beeld. Je kunt de Newsfeed afsluiten, door op het kruisje (rechts bovenaan in deze functionaliteit) te klikken:

Je hebt de mogelijkheid om alle berichten die in de Newsfeed staan te markeren als gelezen. Dat kan je doen door de Newsfeed te openen, en op het oog-icoon (rechts onderaan) te klikken:

Op deze manier markeer je alle ongelezen berichten als gelezen. Hiermee voorkom je dat de Newsfeed telkens wordt geopend zodra je in PerfectView bent ingelogd. Zodra er weer een nieuw (ongelezen) bericht in de Newsfeed staat, wordt deze weer geopend zodra je bent ingelogd.
Indien je de berichten dat je hebt gemarkeerd als gelezen, nog eens na wilt lezen klik je op ‘Alles’ of ‘Gelezen’.

1 like