Support tip van de week: Hoe kan ik activiteiten aan elkaar koppelen?

Je hebt in PerfectView de mogelijkheid om verschillende activiteiten aan elkaar te koppelen. Dit kan handig zijn wanneer je een project bent gestart, en bijvoorbeeld inzichtelijk wilt hebben wat je hiervoor hebt gefactureerd. Dan kan je, middels ‘Gekoppelde activiteiten’, de verkoopfacturen die voor dit project zijn aangemaakt aan deze activiteit koppelen.

Gekoppelde activiteit
Om gebruik te maken van de functionaliteit ‘Gekoppelde activiteiten’, kan je deze stappen volgen: ga naar ‘Instellingen’ (het tandwiel-icoon rechts op de pagina)> ‘Applicatie instellingen’> ‘Configuratie’> ‘Tabbladen’.
Ga daarna naar ‘Activiteiten’> zorg ervoor dat de optie ‘Activiteiten onderling kunnen koppelen’ is aangevinkt.

Vervolgens zoek je de activiteit waar je een andere activiteit aan wilt koppelen op in PerfectView. Open deze activiteit> ga naar het tabblad ‘Gekoppelde activiteiten’> klik op ‘Acties’> ‘Bestaande activiteit koppelen’.

Vul (op de zoekbalk) de naam van de gewenste relatie in, en klik op ‘Enter’. Vervolgens worden alle (openstaande) activiteiten van deze relatie vertoond. Selecteer de gewenste activiteit (door deze aan te klikken), en klik op ‘OK’.

Wanneer je op ‘OK’ klikt, wordt de geselecteerde activiteit aan de andere activiteit gekoppeld.

1 like