Support tip van de week: Hoe kan ik een kenmerk-categorie wijzigen?

Een kenmerk-categorie aangemaakt, maar toch niet meer helemaal tevreden over de naam hiervan? Dan heb je de mogelijkheid om de naam van deze kenmerk-categorie te wijzigen. Dat kan je doen door deze stappen te volgen: ga naar de ‘Instellingen’ (het tandwiel-icoon rechts op de pagina)> ‘Applicatie instellingen’> ‘Algemeen’> ‘Kenmerken’.

Klik daarna op ‘+ Kenmerk’> het scherm ‘Kenmerk definitie’ verschijnt in beeld> klik vervolgens op het plus-teken rechts van het veld ‘Categorie’.

Het scherm ‘Kenmerk categorie’ verschijnt in beeld> vul in de balk de naam van de kenmerk-categorie in, en klik op ‘Opslaan’.

Vul bij ‘Naam’ zolang een ‘Test kenmerk’ in, en klik op ‘Opslaan’.
Kenmerk categorie wijzigen (4)

Dubbelklik daarna op een kenmerk dat onder de ‘oude’ kenmerk-categorie valt. Het scherm ‘Kenmerk definitie’ verschijnt in beeld. Kies bij ‘Categorie’ voor de juiste kenmerk-categorie, en klik op ‘Opslaan’. Bij de andere kenmerken die onder deze ‘oude’ kenmerk-categorie vallen, volg je dezelfde stappen. Als je alle kenmerken op deze manier hebt verplaatst, verdwijnt de ‘oude’ kenmerk-categorie.
Kenmerk categorie wijzigen (5)

Vervolgens kan je het ‘Test kenmerk’ dat je eerder gemaakt hebt, verwijderen. Dit door je door dit kenmerk te selecteren (door het aan te klikken) en vervolgens op ‘- Verwijderen’ te klikken. Als je daarna op ‘Ja’ klikt, dan wordt dit kenmerk verwijderd.
Kenmerk categorie wijzigen (6)