Support tip van de week: Hoe kan ik meerdere relaties aan één activiteit koppelen?

Het is in PerfectView niet mogelijk om meerdere relaties direct aan één activiteit te koppelen. Wel kan je relaties als betrokken relaties aan een bepaalde activiteit koppelen. Bijvoorbeeld wanneer zij ook betrokken zijn bij een bepaald traject, waar je in PerfectView een project voor aangemaakt hebt.

Om ervoor te zorgen dat je betrokken relaties aan een activiteit kunt koppelen, kan je het beste deze stappen volgen: ga naar ‘Instellingen’ (het tandwiel rechts op de pagina)> ‘Applicatie instellingen’> ‘Configuratie’> ‘Tabbladen’> en ga naar ‘Activiteiten’.
Vink vervolgens deze opties aan:

Zoek vervolgens de activiteit op, waar je één of meerdere betrokken relaties aan wilt koppelen. Open deze activiteit, en volg dan deze stappen: ga naar het tabblad ‘Betrokken relaties’> klik op ‘Toevoegen’> vul op de zoekbalk (een gedeelte van) de naam van de gewenste relatie in, en klik op ‘Enter’> selecteer vervolgens de gewenste relatie (door deze aan te klikken), en klik op ‘Selecteren’.

Kies vervolgens het gewenste type betrokken relatie, en klik daarna op ‘Opslaan’. Dan heb je deze relatie als betrokken aan deze activiteit gekoppeld.