Support tip van de week: Wachtwoord gewijzigd? Wijzig dit ook voor de Office- en Outlook Add-in

Heb je je wachtwoord voor PerfectView gewijzigd, en maak je gebruik van de Office en/ of Outlook Add-in? Wijzig je wachtwoord dan ook binnen de instellingen van de Office- en Outlook Add-in. Doe je dit niet, dan is het helaas niet meer mogelijk om e-mails te archiveren in PerfectView (Outlook Add-in). En je hebt niet meer de mogelijkheid om gewijzigde bestanden direct in PerfectView op te slaan (Office Add-in).

Wachtwoord wijzigen Outlook Add-in
Je kunt je wachtwoord binnen de instellingen van de Outlook Add-in wijzigen, door deze stappen te volgen: open Outlook> klik op ‘PerfectView’> klik op ‘Instellingen’> vul bij ‘Wachtwoord’ je meeste recente wachtwoord in, en klik op ‘OK’. Dan heb je je wachtwoord ook binnen de instellingen van de Outlook Add-in gewijzigd. Gevolg: je kunt weer optimaal van de Outlook Add-in gebruik maken.

Wachtwoord wijzigen Office Add-in
Je kunt je wachtwoord binnen de instellingen van de Office Add-in wijzigen, door deze stappen te volgen: open een leeg Word-document> klik op ‘PerfectView’> klik op ‘Instellingen’> vul bij ‘Wachtwoord’ je meest recente wachtwoord in, en klik op ‘OK’. Je hebt je wachtwoord binnen de instellingen van de Office Add-in gewijzigd. Vanaf nu kan je weer probleemloos met de Office Add-in werken.
Screenshot wachtwoord wijzigen (2)

Morse code community tip

1 like