Verjaardag mailing

Geachte,

Wat fijn dat dit platform bestaat, ik lees hier veel interessante onderdelen aangaande online marketing en CRM. Nu heb ik een praktische vraag, zijn er mensen met ervaring aangaande kortingscodes verwerken in een verjaardagsmailing? Wij werken zelf met een Joomla website en dat maakt het niet zo makkelijk om een eenmalige code aan een cliënt account te koppelen. We willen liever geen standaard code meesturen om ‘vals’ gebruik van de code te minimaliseren.

Als er iemand een praktische tip heeft, zeer welkom.
Alvast hartelijk dank!

Groet, Bart van Wanrooy

1 like

@Bob heb jij hier ervaring mee?

Yes! Je makkelijkste keuze voor zoiets ligt denk ik in gespecialiseerde ecommerce software waar zoiets al ingebouwd zit. Ik weet niet of dat relevant is voor je business. ThriveCart of Shopify bv, die hebben dat vast wel.

Zelf bouwen is lastig, vooral als het uniek voor de persoon en eenmalig moet zijn. Dan zou je met javascript aan de gang moeten bij een formulier dat mensen invullen, bijvoorbeeld, om de code te genereren en mee te sturen met de andere gegevens, en zo in je database terecht komt. En dan moet je nog iets verzinnen voor het eenmalig maken.

Hoi Bart,

Heb je de afgelopen weken lekker genoten van de zomer of ondertussen druk doorgewerkt? En in dat geval laatste geval ben ik heel benieuwd of je ondertussen nog andere tips hebt gekregen of zelf een oplossing gevonden hebt?

Hi Daniek, dank voor je bericht en @Bob bedankt voor je tips!
We liepen met Joomla tegen een aantal dingen aan die we na een paar jaar van e-commerce ondernemen toch wel zouden willen. Kort geleden hebben we besloten om een nieuwe website te bouwen in Magento2. Hierdoor zijn veel ‘problemen’ zoals ook de verjaardagsmailingen opgelost :). Nogmaals dank voor jullie feedback, zeer gewaardeerd.

1 like