Werkwijze voor het uitbrengen van je stem

Wij hebben als doel, jou en je organisatie te ondersteunen bij het relatiebeheer. De doorontwikkeling van CRM Online heeft hierin een belangrijke bijdrage. De inhoud van onze updates is een samenspel van klantwensen, trends in de markt, commerciële ontwikkelingen en bugfixes. In deze categorie kan je je wensen m.b.t. productontwikkeling delen met ons en de rest van de community.

Hoe gaat het in zijn werk?

We realiseren ons dat dit verwachtingen schept m.b.t. de doorontwikkeling van ons product en de invloed die jij als klant op de ontwikkelagenda kan uitoefenen. Met meer dan 5000 klanten ontvangen wij wekelijks vele klantwensen. Het is onmogelijk om alle wensen door te voeren. Onze focus ligt erop verbeteringen door te voeren waar veel vraag naar is én die commercieel lonend zijn. Door de wensen op de community te uiten en erover met elkaar in gesprek te zijn, wordt het voor ons eenvoudiger te focussen.

Formuleer je idee zo duidelijk mogelijk
Je wilt natuurlijk dat je idee ook bij andere gebruikers gaat leven. Omschrijf het doel van je idee daarom zo duidelijk mogelijk en geef aan wat de voordelen voor jou als gebruiker zijn. Probeer niet meteen de oplossing in PerfectView te verzinnen. Laat ruimte open voor uitleg van andere gebruikers hoe zij omgaan met jouw idee.

Spelregels
Het is mogelijk je ideeën te plaatsen én te stemmen op andermans ideeën. Wij lezen vanaf de zijlijn met jullie mee. Op het moment dat een idee tenminste 20 stemmen heeft ontvangen, wordt de wens besproken tijdens het ontwikkeloverleg. De uitkomst van het overleg wordt in het topic met de community gedeeld.

Ieder community-lid kan één stem uitbrengen per topic. Let op, je hebt een maximum aantal stemmen te vergeven. Het aantal stemmen dat je kan uitbrengen is afhankelijk van je activiteit (vertrouwensniveau) op dit platform. Hoe actiever je bent, des te meer stemmen je verzamelt. Wanneer je het maximaal aantal stemmen hebt bereikt, is het alleen mogelijk op een nieuw topic te stemmen door een ‘oude stem’ in te wisselen. Wanneer een idee door ons wordt afgesloten, ontvang je een uitgebrachte stem weer terug in je tegoed.

Aantal stemmen afhankelijk van het vertrouwensniveau:
Nieuwe gebruiker: 2 stemmen
Benjamin: 4 stemmen
Explorer: 6 stemmen
Guru: 8 stemmen
Mentor: 10 stemmen

N.B. PerfectView behoudt het recht om bovenstaande spelregels op ieder moment te mogen wijzigingen.

1 like

En hoe weet je welk vertrouwensniveau je hebt?

In je gebruikersprofiel kan je bij de badges zien welk vertrouwensniveau je hebt.
Fijne avond!

Kunnen we ook ergens zien waar wij gestemd hebben?
Zodat we eventueel een stem kunnen weghalen?

Jazeker, dat kan. Navigeer even naar je gebruikersprofiel > Activiteit > Stemmen. Daar zie je alle topics waar je op gestemd hebt, (plus al je andere activiteit op de community).

Voor de zekerheid ook even een screenshotje.