Win een gratis coaching of training in april

Nu iedereen vanwege het corona virus zoveel mogelijk thuis werkt zijn veel mensen op zoek naar een manier om optimaal vanuit huis met elkaar samen te kunnen werken. Daarnaast zien we ook dat dit voor veel gebruikers een mooi moment is om de data in CRM eens op te schonen, of om zich te verdiepen in nieuwe functionaliteiten.

Laten we elkaar hierbij helpen door een CRM ‘Wist-je-dat’ met elkaar te delen.

Door een Wist-je-dat topic aan te maken, maak je direct kans op een gratis online coaching of training zodat een van onze trainers/coaches jou en je collega’s nog wat extra tips en trucs kan geven.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een nieuw topic starten op de community met in het onderwerp de titel ‘Wist je dat’. Alle topic-starters maken in de maand april wekelijks kans op een training of coaching.

Coaching
Een goed en langdurig gebruik van PerfectView hangt samen met een inrichting die is afgestemd op jouw organisatie. Onze coaches adviseren je hierin, ook wanneer je al langer gebruik maakt van CRM Online. Samen kunnen jullie processen aanscherpen en verbeteren voor een optimaal gebruik.

Training
Ken jij alle ‘ins and outs’ van CRM Online? Of je nu net nieuw bent of al jaren met PerfectView werkt. Tijdens een training krijg je de handvatten om (nog) efficiënter gebruik te maken van het systeem. Zo zijn jij en je collega’s direct op de hoogte van de functionaliteiten die jullie nodig hebben voor jullie bedrijfsvoering.

Doe mee!
Genoeg redenen dus om mee te doen met deze prijsvraag.

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt de hele maand april;
  • Alle community-leden die binnen deze periode een topic starten met in het onderwerp Wist-je-dat maken automatisch kans op de prijs:
  • Iedere maandagochtend wordt de winnaar van de voorgaande week bekend gemaakt;
  • De winnaar wordt bepaald door een loting tussen alle topic starters;
  • De training of coaching moet plaatsvinden in de twee weken na de loting en wordt op basis van beschikbaarheid ingepland.
  • De training of coaching vindt online plaats.
  • Max. aantal personen training = 5.
  • Max. aantal personen coaching = 2.
  • De prijs kan niet worden ingeruild tegen reeds afgenomen diensten.
4 likes

Hi,

Waar plaats ik het topic? En mogen het ook tips van extern karakter zijn.

Als administratiekantoor heb ik in deze tijd namelijk best veel tips voor ondernemers :slight_smile:

Hi Yvette,

Tips zijn ook zeker welkom :ok_hand: :smiling_face_with_three_hearts: maar vergeet niet in het onderwerp te noteren ‘Wist je dat…’
Je plaatst een topic door rechts onder in je scherm te klikken op het oranje rondje met het witte plusje erin. Lukt het zo?

Tromgeroffel… We hebben zojuist de eerste winnaar van deze winactie getrokken :raised_hands:. De kanshebbers waren @SKYB_Administraties en @e.kevelam


@e.kevelam gefeliciteerd jij hebt gewonnen zoals je kunt zien :star_struck:. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen de coaching of training in te plannen. Bedankt voor het delen van je leuke en handige tip!!

4 likes

Gaaf zeg! Daar ben ik heel blij mee!

2 likes

@e.kevelam Gefeliciteerd!!

@michelle.klerks mooie bos :bouquet: :wink:

2 likes

Omdat het gisteren Koningsdag was waren we even druk met het eten van oranje tompoucen en het spelen van Oud-Hollandse spelletjes :star_struck:. Daarom zijn we een dagje later met de bekendmaking van de winnaar van afgelopen week. Maar hier komt de uitslag dan alsnog… De winnaar is:

@y.neuschwanger-kars

Gefeliciteerd jij wint een gratis coaching of training naar keuze :partying_face: . Dank voor het delen van de handige tip over het maken van schermopnames. We gaan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de sessie in te plannen.

2 likes

De coaching was super interessant! Zowel nieuwe ideeën opgedaan als bevestiging van juistheid huidige procedures gekregen.
Bedankt Ludo Wildenbeest en Perfectview!

1 like

Wat tof! Dank jullie wel :slight_smile:

1 like