Zoeken op trefwoorden in eerdere communicatie

Goedemiddag,

We maken nu al een aantal jaren gebruik van PerfectView, maar hebben nog niet gevonden hoe je het beste kunt zoeken naar communicatie uit het verleden bij een relatie. Jaarlijks zijn er misschien wel 40-50 contactmomenten met een relatie en het zou ontzettend veel tijd besparen als we gewoon konden zoeken op een trefwoord.

Voorbeeld
In februari 2020 hebben we een contractwijziging doorgevoerd en we willen nu nakijken wat er precies is afgesproken met de relatie.

Huidige werkwijze
We openen verschillende topics bij de relatie en zoeken naar het juiste mailtje, zodat we de afspraken terug kunnen vinden.

Gewenste werkwijze
We openen de relatie en vullen zoekterm ‘contractwijziging’ in en alle topics met dit trefwoord komen tevoorschijn.

Kan iemand ons uitleggen hoe je kunt zoeken op een trefwoord of is dit iets dat nog ontwikkeld moet worden? Wellicht dat er iemand tips heeft om tijd te besparen met zoeken in de historie?

Bedankt alvast!

Hoi Yoeri, Als je het trefwoord in het onderwerp van het betreffende topic vermeldt, dan is het redelijk simpel. Zorg dat je onder activiteiten in de weergave het “onderwerp / info ed” hebt aangevinkt. De zoekfunctie neemt namelijk mee wat in de weergave naar voren komt.

. Is wel zaak dat je trefwoorden in regels terug laat komen die je in de weergave zichtbaar kunt maken. Je moet het systeem wel een handje helpen :slight_smile: Hoop dat het zo duidelijk is voor je.

2 likes

Je zou gebruik kunnen maken van labels. Dit zijn vast waarden die je aan een activiteit kan toekennen en je kan hier makkelijk op selecteren in een weergave. Ben je bekend met de labelfunctionaliteit?

Wat Lilya zegt kan inderdaad ook, alle kolommen die je toevoegt in een weergaven daar kan je middels de witte zoekbalk op zoeken.

1 like

Bedankt voor jullie reacties. Na de update (en storing) gisteren is er inderdaad een zoekbalk toegevoegd. Eerder was de zoekbalk bij ons niet beschikbaar. We kunnen verder!